BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

αντιπολεμικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 19/4


Φονιάδες των λαών ΕΕ – Αμερικάνοι!
Ζήτημα ζωής, η ανάγκη αντιπολεμικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος
Καλούμε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 19/4, 7:00μμ στην πλατεία Καρλοβάσου
Ο ελληνικός λαός να βροντοφωνάξει: Καμία διευκόλυνση στον ιμπεριαλισμό, στα σχέδιά του να σφαγιάσει το συριακό λαό!
Η μεγαλύτερη εγκληματική δύναμη στον κόσμο, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός τα ξημερώματα του Σαββάτου 14 Απριλίου εξαπέλυσε τα φονικά του όπλα ενάντια στον Συριακό λαό. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ με ένα αναίσχυντο και υποκριτικό διάγγελμά του ανήγγειλε την έναρξη της επίθεσης με πυραύλους με πρόσχημα την καταστροφή των χημικών όπλων του καθεστώτος Ασαντ.
Όπως κατέστρεψαν το Αφγανιστάν, ύστερα το Ιράκ, αργότερα την Λιβύη, θέλουν τώρα να αποτελειώσουν την Συρία. Στην πραγματικότητα ο μοναδικός στόχος που καθοδηγεί τους πυραύλους τους είναι ο ανταγωνισμός τους με την Ρωσία για ηγεμονία, για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και την γεωπολιτική επιρροή σε βάρος των λαών και των χωρών της Μέσης Ανατολής.
Δίπλα στους Αμερικάνους φονιάδες συντάχθηκαν αυτήν την φορά πέρα από τους πάντα πρόθυμους Εγγλέζους και οι Γάλλοι ιμπεριαλιστές. Επιδιώκουν με αυτό τον τρόπο να αναστήσουν την επιρροή τους στα παλιά αποικιοκρατικά εδάφη τους και να αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στην Ευρώπη και τον κόσμο με το αίμα και την δυστυχία αθώων ανθρώπων.
Η Συρία συνεχίζει να γίνεται ένα απέραντο πεδίο βολής συνεχούς δοκιμής νέων όπλων που προσθέτουν και άλλους νεκρούς κι άλλη καταστροφή. Λίγο παραδίπλα, ο μπάτσος του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην περιοχή, το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ δολοφονεί καθημερινά τον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό.

Διάβασέ το »