BANNER

ολοι μια γροθια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΔΕΙΤΕ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ
(εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ)
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ, 10πμ αμφιθέατρο ΓΕΛ Σάμου
Ø Για να πάρουμε αποφάσεις αγώνα ενάντια στην πολιτική της αδιοριστίας, της ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων, της αξιολόγησης-χειραγώγησης-κατηγοριοποίησης σχολείων και εκπαιδευτικών
Ø Για να εκφράσουμε την αντίθεση μας στον πόλεμο και στις αιματοχυσίες των λαών της περιοχής που φέρνουν οι ιμπεριαλιστές. Για να καταγγείλουμε την κυβερνητική πολιτική που μετατρέπει τη χώρα σε ορμητήριο των Αμερικανονατοϊκών. Για να υπερασπιστούμε τη φιλία , την αλληλεγγύη όλων των λαών.
Ø Για να γίνει η απεργία της 30 Μάη, υπόθεση των εργαζομένων, βήμα πάλης για τα δικαιώματα μας. Ενάντια στις ξεπουλημένες ηγεσίες των ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ που με την «κοινωνική συμμαχία» καλούν τους εργαζόμενους να υποταχτούν στον εργασιακό-κοινωνικό μεσαίωνα. Κόντρα στις ηγεσίες των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών (ΟΛΜΕ-ΔΟΕ) που αποτελούν στήριγμα της πολιτικής ΟΟΣΑ-ΕΕ που εφαρμόζει η κυβέρνηση.
Ø Για να αποκτήσει η διαδικασία της εκλογής αντιπροσώπων για το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ την αγωνιστική πολιτική κατεύθυνση που απαιτείται, κόντρα στη γραμμή της αδράνειας που η Ε.Γ.  ακολούθησε τα τρία τελευταία χρόνια.   

Διάβασέ το »